Over Strak Maatwerk

Over Ons -Meubelmakerij met Passie voor Creatie

Joost onze meubelmaker, heeft een diepgewortelde passie voor het creëren van unieke stukken. Zijn reis begon als een kok die de wereld over reisde op zoek naar culinaire inspiratie. Na acht jaar besloot Joost het roer om te gooien en zijn passie voor houtbewerking te volgen.

In 2010 voltooide hij zijn opleiding tot meubelmaker/interieurbouwer aan het hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Vier jaar later richtte hij zijn eigen meubelbedrijf op.

Hij vond een thuis in de keilewerf, een broedplaats voor diverse ondernemers, waaronder meubelmakers, ontwerpers en kunstenaars. Het was een inspireerde omgeving waar passie voor hout en creativiteit werd gedeeld.

Helaas, in juni 2023, werd de Keilewerf getroffen door een verwoestende brand. Een tragisch verlies voor Joost en zijn mede-werfgenoten. Toch herrees Joost na deze tegenslag en zette hij zijn meubelmakerij voort. Samen met een ander interieurbouwbedrijf begon hij aan een nieuw hoofdstuk, vastbesloten om zijn passie voort te zetten.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we gepersonaliseerde meubelstukken kunnen creëren die perfect passen bij jouw visie en behoeften.