Garderobekast

Maatwerk Garderobekast - Massief Eiken Deuren en Slimme Opbergruimte

In een prachtig gerenoveerd huis in Nieuwerkerk aan den IJssel hebben we een op maat gemaakte garderobekast gecreëerd die zowel functioneel als naadloos geïntegreerd is. De garderobekast, met zijn massief eiken deuren, biedt niet alleen een stijlvolle opslagoplossing, maar heeft ook ruimte om schoenen netjes op te bergen.

Wat dit project extra bijzonder maakt, is dat we de meterkast hebben geïntegreerd en zo een strakke en georganiseerde uitstraling hebben gecreëerd. Deze maatwerk garderobekast lijkt alsof hij altijd al een integraal onderdeel van het huis is geweest, en voegt zowel functionaliteit als esthetiek toe aan de ruimte. Ontdek hoe we dit huis hebben getransformeerd met ons vakmanschap en oog voor detail.

Garderobekast en Schoenenopslag - Herenhuis in Den Haag

In dit mooie herenhuis in Den Haag hebben we een op maat gemaakte garderobekast gemaakt die zowel stijlvol als functioneel is. Deze garderobekast bestaat uit twee delen: een ruime kast voor jassen en een kleinere kast met een schoenenbankje, ideaal om veel schoenen netjes op te bergen.

We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder massief eikenhout voor het bankje met groene deuren, wat een vleugje elegantie toevoegt aan de ruimte. De kastombouw van de garderobekast is vervaardigd uit duurzaam eiken plaatmateriaal, wat zorgt voor een strak en tijdloos ontwerp.

Bekijk hier meer werk.