Inloopkasten

1 Inloopkast in Schiedamse Herenhuis - Eikenhouten Kaptafel en Ruimtelijke Oplossingen.

In een charmant herenhuis in Schiedam hebben we een prachtige inloopkast gecreëerd die volledig aan de ruimtebehoeften van de klant. De inloopkast moest niet allen functioneel zijn, maar ook een kaptafel en een spiegel bevatten. Het kaptafelblad en de laden zijn met vakmanschap vervaardigd van duurzaam eikenhout, waardoor een elegant en functioneel design is ontstaan.

2 Inloopkast in Rotterdams Herenhuis - Ruimte voor Een Grote Schoenencollectie

In een prachtig herenhuis in Rotterdam hebben een inloopkast op maat gecreëerd voor een klant met een indrukwekkende schoenencollectie. De uitdaging was om deze uitgebreide verzameling netjes op te bergen. Ons antwoord was het ontwerpen en bouwen van een inloopkast met maar liefst 12 handige laden, speciaal ontworpen om schoenen overzichtelijk en toegankelijk te houden.

3 Efficiënte inloopkast voor Startend Gezin in Nieuwbouwwoning Rotterdam

Voor een jong gezin in hun nieuwe nieuwbouwwoning in Rotterdam hebben we een slim ontworpen inloopkast gecreëerd. De uitdaging was om deze functionele opbergruimte in een beperkte ruimte te integreren, en dat hebben we efficiënt en doordacht gedaan.

Deze compacte inloopkast is een voorbeeld van slim ruimtegebruik en functionaliteit. Het stelt het gezin in staat om hun kleding en bezittingen georganiseerd te houden zonder concessies te doen aan stijl of gebruiksgemak.

Ontdek hoe we praktische oplossingen hebben gecombineerd met een eigentijds design om een inloopkast te creëren die perfect past bij de behoeften van dit jonge gezin.

Bekijk hier meer werk.