Radiatorombouw met eiken boekenkast

Stijlvolle Radiatorombouw en Boekenkast - Wit met Massief en Mint groene vouwdeuren

Onze radiatorombouw, gekenmerkt door strakke witte verticale latten, voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan je ruimte, maar dient ook als functionele oplossing voor het verbergen van de radiator. Naast deze ombouw staat een witte boekenkast met prachtige massief eiken planken, waardoor een naadloze samensmelting van designelementen ontstaat.

Wat deze boekenkast extra bijzonder maakt, zijn de mintgroene vouwdeuren aan de onderkant, die de tv op een stijlvolle manier verbergen wanneer dat nodig is.

Ontdek hoe deze combinatie van wit, eikenhout en een vleugje mintgroen je woonruimte transformeert en zowel functionaliteit als esthetiek biedt.

Massief Eikenhouten Radiatorombouw - Tijdloos en Functioneel in Schiedams Herenhuis

In een karaktervol herenhuis in Schiedam hebben we een radiatorombouw gecreëerd, vervaardigd uit massief eikenhout. Deze unieke ombouw voegt niet alleen een tijdloze elegantie toe aan de ruimte, maar biedt ook een slimme en functionele oplossing om de radiator te bedekken.

Wat deze radiatorombouw nog specialer maakt, is het demontabele ontwerp, waardoor het gemakkelijk aan te passen en te verplaatsen is. Ontdek het gebruik van massief eikenhout deze historische woning in Schiedam verrijkt met warmte, karakter en een discrete esthetische oplossing voor de radiator.

Bekijk hier meer werk.