TIWYA Restaurant

Barrenovatie voor “This Is What You Are” - Creatieve Samenwerking met Architecten en Keilewerf Team

Joost heeft in nauwe samenwerking met architecten en het team van de Keilewerf een indrukwekkende barrenovatie gerealiseerd voor “This Is What You Are.” Het project begon met het afbreken van het oude notenblad van de bar, dat vervolgens werd bewerkt tot latten die hergebruikt werden voor verschillende doeleinden, waaronder menukaarten en de ombouw van de bar.

De uitdaging was om de nieuwe bar rond de bestaande stalen binten te creëren, waardoor een naadloze integratie ontstond. Daarnaast was het vereist om de hoeken elegant af te ronden. Joost gebruikte massief eikenhout voor de nieuwe bar en werkte het af met een verfijnde wengé vernis.

Voor de wandbetimmering werden 28 vierkante frames als shutters geplaatst, en deze werden afgewerkt met dezelfde wengé vernis, wat resulteerde in een Indonesische interieursfeer. Achter deze frames werd ledverlichting geïnstalleerd, die in verschillende kleuren kon worden bediend en ‘s avonds voor een bijzonder kleurenspel zorgde.

Dit project toont het vakmanschap van Joost en de mogelijkheden van samenwerking in een kort tijdsbestek, resulterend in een prachtige en trotsmakende bar.

Bekijk hier meer werk.